Infradesign voor BricsCAD

Dè alles in één oplossing voor GWW bedrijven.

Infradesign voor BricsCAD is ontwikkeld voor Grond- Weg- en Waterbouwbedrijven die snel en makkelijk geo- informatie willen importeren, volgens NLCS willen tekenen, en over accurate informatie willen beschikken bij Klic-meldingen. Infradesign is beschikbaar voor BricsCAD, en werkt op basis van het universele .dwg-formaat. Hierdoor zijn je tekeningen 100% compatible met AutoCAD.

BricsCAD: krachtig platform voor 2D en 3D ontwerp

BricsCAD is een krachtig platform voor 2D tekenen en 3D modelleren, volledig gebaseerd op het .dwg formaat. BricsCAD helpt je sneller en efficiënter te ontwerpen doordat alle functionaliteiten mogelijk zijn binnen het .dwg formaat. Hierdoor hoef je geen bestanden te converteren en wordt het samenwerken met anderen extra makkelijk.

Zoek en selecteer je werkgebied

Zoek en selecteer gemakkelijk je werkgebied op de kaart van Nederland: je kunt op plaats- en straatnaam zoeken, of door middel van een polyline een gebied selecteren op de kaart. Zowel luchtfoto als kaartweergave zijn beschikbaar en kunnen als onderleggen worden gebruikt.

Importeer BGT en BRK gegevens direct in je tekening

Op basis van je selectie importeer je BGT- en BRK gegevens (zoals Kadastrale percelen) direct in je tekening. Op de juiste schaal en op het juiste coördinaat. De gegevens worden gedownload uit de onine PDOK-database en bevatten de laatste officiële mutaties.

Teken volgens NLCS

Infradesign beschikt over alle tools om makkelijk en snel volgens de Nederlandse CAD Standaard (NLCS) te tekenen. Het bevat de volledige officiële NLCS-bibliotheek van ruim 3000 symbolen. Bij het plaatsen van een symbool, lijn of arcering wordt automatisch de juiste layer, kleur en benaming toegepast. Zo weet je zeker dat je tekening voldoet aan de NLCS-normen.

Taludarcering

Met de taludarcering in Infradesign genereer je snel en gemakkelijk een taludarcering volgens de NLCS. Je selecteert de boven- en de onderlijn, de afstand tussen de 2 lijnen en Infradesign genereert automatisch het juiste patroon op de juiste layer.

Importeer Klic-meldingen

Het .xml-bestand wat je meegeleverd krijgt bij je Klicmelding kun je direct in BricsCAD importeren. De gegevens worden op het juiste coördinaat geplaatst inclusief eventuele maatvoering. Hierdoor beschik je altijd over de juiste gegevens op de juiste plaats.

.

Voor een trial of offerte neem contact op.

Top